Termékek Menü

NOBO NCU-R2 Rádiós vezérlésű termosztát

Ár:
18.700 Ft (14.724 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: NOBO

Pipa Kizárólag ECO HUB-bal biztosítja az egyedi programozási lehetőséget

Pipa a hét minden napjára külön program

Pipa vezérlőegység a Nobo típusaihoz illeszkedik

Pipa Hőmérséklet igazítása működés közben

Leírás és Paraméterek

NCU-2R:

Kizárólag ECO HUB-bal biztosítja az egyedi programozási lehetőséget, aminek segítségével a hét minden napjára külön programot állíthat fel. A komfort és a takarék-hőmérséklet értéke módosítható a termosztáton is. A kijelző háttér megvilágítással készül, mely kis idő után lehalványul, hogy ne zavarja az éjszaka nyugalmát.

A vezérlőegység a Nobo típusaihoz illeszkedik.

A termosztáton történt hőmérséklet beállítások (comfort és eco) az appon keresztül is megjelennek, A termosztáton elvégzett üzemmód váltások csak az adott készülékre lesznek érvényesek, az app heti programja szerinti üzemmódváltások, vagy az appon végzet áthidalások felülbírálják a termosztát aktuális üzemmód beállítását.

Hőmérséklet igazítása működés közben:
A fűtőpanel elhelyezése befolyásolhatja a hőmérséklet-szabályozó elektronika érzékenységét. Ez ahhoz vezethet, hogy a szoba hőmérséklete a beállítottnál alacsonyabb vagy magasabb lesz. (Ezért kérjük, hogy tartsák be a szerelési útmutató ajánlásait.) Ezt kompenzálhatjuk a beállított hőmérséklet kiigazításával. Például: A beállított komforthőmérsékletet 22°C, a tényleges szobahőmérséklet pedig 24°C. Tehát mind a komfort mind a takarék hőmérsékletet 2°C-kal csökkentenünk kell. Fordított esetben pedig növelnünk kell a beállított hőmérsékleteket, amennyiben a szobahőmérséklet alacsonyabb, mint a beállított. Ezeket a módosításokat csak akkor alkalmazzuk, ha a jelenség állandó, huzamosabb ideig fenn áll! 5. Áramkimaradás Az NCU 2R vezérlővel áramkimaradás esetén és után semmilyen teendőnk nincsen, az áramkimaradás megszűnése után újra a beállított hőmérsékletet fogja tartani. 

Biztonsági funkciók:
Tilos a fűtőpanel kiáramló nyílásainak letakarása vagy elzárása bármilyen anyaggal vagy ruhával! A fűtőpanel olyan hőmérséklet-kioldóval van felszerelve, amely kikapcsolja a fűtőpanelt, ha a fűtőpanel kiáramló nyílásai huzamosabb ideig elzáródnak (pl. ha egy törülköző ráesik). Hogy újra bekapcsoljuk a fűtőpanelt, a következőket kell tenni.